luni, 3 mai 2010

Insomnia

Iata ca a mai trecut un eveniment care ne-a umplut sufletele de incantare. Ca in fiecare an, s-a respectat traditia iar noi, cercetasii, am pregatit cu mult entuziasm noaptea numita INSOMNIA.
Cu toate ca unii dintre noi nu aveam nici cea mai vaga idee despre ce era vorba, ne-am aventurat pini de curaj in necunosut. Totul urma sa se petreaca vineri, 16 aprilie.
Una peste alta, inainte de toate am aflat ca suntem impartiti pe echipe, si am decis ca ar fi o idee buna sa ne intalnim si sa pregatim provocarile pentru ceilalti.
Noaptea numita Insomnia consta in diverse provocari realizate pe un anumit traseu, intr-un interval de trei ore, dupa apusul soarelui. Este adevarat ce se spune, unde-s multi, puterea creste. Si astfel, cele patru echipe (Rosie, Galbena, Albastra si Verde) au pornit in pasi vioi, pregatite pentru orice...sau...aproape orice.
Iata cum am mers, am colindat oraselul Cluj, am cantat, am dansat, am prins rate vii, am vorbit cu trecatorii, am condus taxiuri si am trecut prin multe, multe peripetii.
Seara s-a incheiat cu sarbatorirea aniversarii Bogdanei, adapostiti la caldura si savurand un tort magnific...La multi ani, Bogdana!
Ca tot veni vorba de ea...ne-a lasat cateva impresii, pe care tin sa le citez:
"I. -Incitant (multa adrenalina, alergatura, rasete si peripetii)
N. - Nebunie (Fara un dram de nebunie, insomnia nu ar exista:))
S. -Simbol (Insomnia inseamna dorinta de a aduna amintiri frumoase alaturi de ceilalti, de a lega prietenii, de a actiona ca o echipa)
O. -Oras (Prin Insomnia am descoperit lucruri noi despre oras si despre oameni fara de care unele provocari nu ar fi fost posibile.)
M. -Mara :D (Mara a fost cea care a dat identitate echipei Galben, si care a creat un cadru spiritual ce ne-a amuzat si ne-a facut sa uitam de frig si de oboseala):)
N. -Noutate (Insomnia a reprezentat pentru unii din noi ceva nou, unic si inedit)
I. -Intens (Nu e usor timp de trei ore, sa incerci sa indeplinesti toate provocarile, mai ales ca la prima vedere unele pareau imposibil de realizat)
A. -Astept  cu nerabdare o noua Insomnia!"

Acum asteptam cu nerabdare urmatorul eveniment, Festivalul Luminii, dovada vie a faptului ca oamenii inca nu au uitat de tot ca inca exista lucruri superbe prin simplitatea lor, de care ne putem bucura.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu